Menü
KALÓRIA KFT ÉVTIZEDEK ÓTA A MINŐSÉGÉRT
KALÓRIA KFT

Minőségbiztosítás

 

Üzemünk kapacitása évi 26.000 db sertés feldolgozását teszi lehetővé. A hús előállítása szigorú egészségügyi előírásoknak és cégünk szakembereinek ellenőrzése mellett történik. A minőségirányítás a lajostelepi üzemben a szakemberek napi munkájának természetes részét képezi. A Kalória Kft. a HACCP rendszer alkalmazásával garantálja, hogy termékei a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot nyújtja a fogyasztóknak.

 

 

Mi a HACCP?

 

A HACCP olyan, tág értelemben vett jó gyártási és forgalmazási gyakorlatra és jó higiéniai gyakorlatra alapozott élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer, amely önmagában vagy a teljes körű minőségbiztosítási rendszer részeként is alkalmazható. Célja a megelőzés. A HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén.

 

 

Miért fontos a HACCP?

 

A rendeletek megszületésének okai a hétköznapokban keresendők, hiszen világszerte egyre több élelmiszer eredetű megbetegedést észlelnek. A globalizálódó élelmiszer kereskedelem révén egy-egy veszélyforrás váratlanul tűnik fel és okoz nem várt megbetegedéseket. Az ilyen megbetegedések és fertőzések kiszűrésére a HACCP rendszert egyre szélesebb körben alkalmazzák valamennyi, az élelmiszerek előállításával, forgalmazásával és a vendéglátással kapcsolatos tevékenység során.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Kalória Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kft.
Székhely:
 
8151 Szabadbattyán, Lajostelep

Telefon:
+36/22/363-629,

+36/22/588-073

Fax: 
+36/22/363-629

E-mail:
kaloria.mail@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő: 7.00 - 14.00

Kedd: 7.00 - 14.00

Szerda-Péntek: 7.00-15.00

Szombat: 7.00-12.00